ESPORTS

Un autogol d’Aleix Coch condemna al Sabadell davant el Barcelona B (0-1)

Angel Martínez busca el remat entre la defensa visitant/Ll. Franco

Derrota dolorosa. El Sabadell tampoc va poder aixecar el vol davant el Barça B. Un autogol d’Aleix Coch a un quart del final el va condemnar en un partit que semblava destinat al 0-0. Va manar el màxim equilibri i les escassíssimes ocasions de perill. Ho va intentar tot l’equip arlequinat i fins i tot li van anul·lar un gol en el minut 87 per un dubtós fora de joc de Valentín. Un inici de lliga decebedor.

Toni Seligrat va sortir amb tot. Amb un onze molt ofensiu. Els quatre d’atac estaven sobre el camp. Els alts i els petits. Felipe Sanchón va començar per banda dreta mentre Gato, homenatjat abans del partit pel seu Centenari arlequinat, va fer una feina de desgast impressionant escorat al costat esquerre. Al davant, les dues torres Arturo-Edgar. En canvi, Xavier Garcia Pimienta va deixar a la banqueta a Riqui Puig i Aleñà. En l’onze destacava la presència del sabadellenc format al Mercantil, Àlex Collado.

La primera part es podria resumir en un equilibri absolut. El conjunt arlequinat va controlar el partit i no va concedir absolutament res. El central argentí Nico Delmonte es va mostrar molt sòlid en el seu debut. Va sortir endollat el Sabadell i va rondar la porteria de l’ex arlequinat Jokin Ezkieta. La millor opció va ser per Edgar, després d’una espectacular deixada d’Arturo, però el seu cop de cap el va aturar el porter navarrès. De fet seria l’oportunitat més clara de la primera meitat.

El filial blaugrana, malgrat tenir més possessió, no va ser capaç de superar el granític sistema defensiu arlequinat. El Sabadell va recuperar la seva solidesa habitual. Roberto no va passar per angúnies. El 0-0 del descans va ser un reflex de l’equilibri de forces.

No va canviar massa el guió a la represa. Ningú es volia veure sorprès. Manava el respecte mutu. El Sabadell va cedir terreny per buscar el contracop. I així van arribar dues accions on Arturo no va estar gens afortunat. El tècnic visitant va apostar per la reaparició d’Aleñà. Però la jugada clau va arribar en el minut 74 quan una centrada a l’àrea local va ser desviada per Aleix Coch al fons de la seva porteria. Sense crear cap ocasió el Barça B guanyava 0-1. Les coses del futbol.

Un cop dur per un Sabadell que va intentar refer-se amb l’entrada de Pol Ballesteros i Néstor Querol com a revulsius. Ho va provar tot l’equip de Toni Seligrat, ja amb més cor que res, i fins i tot va marcar. Valentín va desviar a la xarxa una falta lateral, però l’assistent el va invalidar per un fora de joc dubtós. Va ser l’últim cartutx. Un desenllaç injust que deixa al Sabadell en una situació molt incòmode en el fons de la taula. Tocarà reaccionar a Palma.

Alineacions:

Sabadell: Roberto; Óscar Rubio, Nico Delmonte, Aleix Coch, Valentín, Adri Cuevas, Edgar (Josu, m. 88), Ángel Martínez, Felipe Sanchón (Pol Ballesteros, m. 80), Gato (Néstor, m. 80) i Arturo.

Barcelona B: Jokin Ezkieta; Guillem (Mingueza ,m. 76), Chumi, Jorge Cuenca, Miranda, Sarsanedas (Aleña, m. 60), Ballou, Monchu, Mújica, Alex Collado i Kike Saverio (Mcguane, m.. 88)

Àrbitre: Iván Caparrós Hernández, Comitè valencià. Grogues: Ángel Martínez; Sarsanedas, Monchu.

Gol: 0-1, minut 74: Aleix Coch en pròpia porta.

Incidències: Creu Alta, 2.465 espectadors

Comentaris
To Top