Ciutat

Tres incendis de contenidors en només 10 minuts

Un incendi d'un contenidor a Sabadell / CEDIDA

Aquesta matinada s’hi han produït tres incendis de contenidors només amb un marge de 10 minuts de temps al barri de la Creu Alta. Segons la Policia Municipal, el primer foc ha començat a les 4.50 h al carrer Sant Isidre al costat de l’Estruch. L’incendi ha afectat totalment un nombre indeterminat de contenidors i un arbre. Han intervingut una dotació de bombers i dues unitats de la Policia Municipal.

Quatre minuts més tard, al carrer Felip Pedrell, a uns 800 metres del primer punt, s’originava un altre incendi en un contenidor de reciclatge de paper, que va resultat totalment calcinat.

A les 5 de la matinada, a la plaça d’Espanya va començar un altre foc que fa cremar tres contenidors. La Policia Municipal va identificar un home de 35 anys als voltants de la plaça d’Espanya. S’està investigant la seva participació en aquest seguit d’incendis.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top