Ciutat

Suplement especial: tornada al cole

Per l’edició d’aquest cap de setmana us hem preparat un especial ‘tornada al cole’, un dossier amb una quinzena de pàgines dedicades a l’educació, consells pels pares i alumnes i un grapat d’informacions útils per afrontar bé la tornada al cole.

Obrim l’especial centrant la mirada en el cost que suposa la compra de llibres, material escolar i d’altres elements que fan que setembre sigui un mes dur per a moltes famílies, i et donem 10 consells per estalviar i no acabar el mes amb les butxaques escurades. La despesa bàsica per a una família de Sabadell surt per uns 300 euros a l’escola pública i gairebé el doble a la concertada. T’ho expliquem a l’edició en paper.

Tractem també el tema del rol que interpreten els avis en l’educació dels néts i dediquem un espai a les extraescolars i la seva importància, parant especial atenció al paper de la música en l’estudi.

Les escoles són l’eix vertebrador de la tornada al cole. És per això que hem parlat amb les escoles i instituts de la nostra ciutat per conèixer quines novetats oferten aquest curs respecte l’any anterior i assenyalem què és el projecte ‘Magnet’, un programa d’innovació pedagògica que han adoptat quatre centres de Sabadell. La professora d’ESO i Batxillerat, Salut Renom, llança una sèrie de consells per normalitzar la tornada al cole i habituar els alumnes als nous hàbits escolars.

Comentaris
To Top