ESPORTS

8a posició de David de la Cruz a Andorra

De la Cruz durant la Vuelta a Espanya / TEAMSKY

El ciclista sabadellenc, David de la Cruz ha finalitzat en una meritòria vuitena posició a la vintena etapa de la Vuelta a Espanya, una de les marcades en vermell al calendari per la gran quantitats de ports de primera categoria i l’enorme desnivell acumulat (4000 metres).

El ciclista del Team Sky ha estat capaç de mantenir-se en el grup capdavanter fins a l’ascensió al Coll de la Gallina, el darrer port de l’etapa de categoria especial. Tot i intentar-ho en múltiples vegades, llençant alguns canvis de ritme per buscar un triomf d’etapa que, malhauradament no arribarà. En tot cas, ha quedat demostrat que de la Cruz té cames per lluitar contra els grans dominadors de la triple corona.

Quan falta una etapa per a la conclusió de la Vuelta a Espanya, David de la Cruz és 15è a la classificació general a 27′ 38″ del virtual vencedor de la ronda espanyola, Simon Yates del MitcheltonScott.

Comentaris
To Top