Publicitat
Ciutat

Dos ferits de bala en un tiroteig a Can Puiggener

Una persona ha quedat ferida de caràcter greu i l’altre lleu

Cantonada del carrer Cartago on es van produïr els fets / X.O

Una discussió entre diverses persones va acabar amb un tiroteig ahir a la nit. Els fets van succeir al carrer de Cartago del barri de Can Puiggener, i s’ha saldat amb dos joves ferits de bala. Un d’ells va ser traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron (Barcelona), amb pronòstic greu i una ferida de bala al tòrax, l’altre va ser traslladat al Parc Taulí, ferit de caràcter lleu, per un tret a la cama. Es tracta de dos germans d’origen magrebí, un de 24 anys – el ferit greu-, i un altre de 26.

Segons han informat els serveis d’emergències al Diari de Sabadell, l’avís es va rebre cap a les 22.42h i fins al lloc dels fets es van traslladar dues unitats del SEM, i dos vehicles dels Mossos d’Esquadra. La policia catalana ha obert una investigació per esclarir els fets.

Una veïna que viu al carrer del succés, ha assegurat que cap aquella hora va escoltar diverses detonacions. “En un principi pensava que eren petards, però el meu marit em va dir que eren trets”, ha assegurat la dona.

El mòbil, fins ara, sembla ser una discussió entre els dos germans ferits i una o més persones, tal i com ha informat el Hamza, veí del barri des de fa 14 anys i cosí dels dos ferits. Pel seu cantó, fonts dels Mossos parlen d’una discussió de trànsit com a detonant, tot i que encara s’han de descartar altres hipòtesis. “Per poca cosa hi ha problemes”, ha indicat el Hamza, i ha afegit que no és estrany que en aquestes discussions s’utilitzin “matxets o pistoles”. Sobre els dos joves, el Hamza ha assegurat que no són conflictius, i que duen una vida normal. “Els dos treballen, no beuen, no es droguen i no havien tingut altres problemes”.

Ocupacions, inseguretat i abandonament

“Estem abandonats per les autoritats”, deia una altra veïna del barri. Alguns dels residents es senten desplaçats per part de l’administració, i denuncien que l’Ajuntament i la policia són coneixedors del que passa al barri, però que no es fa res. “Cada dia hi ha més okupacions de pisos, tots sabem quins són, i també sabem qui fa activitats delictives, com el tràfic de drogues”, assegurava la mateixa veïna, què afegia que situacions com la d’ahir a la nit són habituals.

“Això era un barri de gent treballadora i no teníem problemes”, deia la veïna del carrer Cartago. El Hamza també confirma les mateixes declaracions. “Molta gent no té feina, i alguns es dediquen a traficar, en aquest barri no hi ha res”, deia el cosí dels dos ferits.

Publicitat
Comentaris
To Top