Publicitat
Esports

El CE Mercantil, obligat a guanyar

El CE Mercantil encara no coneix la victòria / Pere Figueras

El conjunt mercantilista afronta, aquest dissabte (16 hores), un partit clau després dels resultats aconseguits durant les primeres tres jornades a la lliga Nacional juvenil on els sabadellencs només han aconseguit sumar un punt. Els joves jugadors de Dani Fernández rebran la visita del Sant Andreu, un conjunt que ha sumat 4 dels 9 punts possibles.

PRIMERA CATALANA

El Sabadell Nord intentarà allargar la bona dinàmica de resultats després de sumar 4 punts en els darrers dos encontres davant l'Argentona i el Rubí. El rival d'aquest diumenge (12.15 hores) serà el Can Vidalet a domicili. Els del baix Llobregat han aconseguit dues victòries en les tres primeres jornades de competició.

Un dels emblemes dels arlequinats, Josep Piñol va comentar en la prèvia del partit que "tot i ser un rival que ha començat molt fort, si juguem les nostres armes com va quedar demostrat davant el Rubí, estic convençut que podem treure un resultat positiu".

Publicitat

SEGONA CATALANA

Els representants sabadellencs a la Segona Catalana, Sabadell B i Sabadellenca, s'enfronten al Parets i al Matadepera respectivament. El filial arlequinat, que ve d'aconseguir la primera victòria de la temporada davant el Masnou, rep la visita d'un dels candidats al títol com és el Parets aquest diumenge (12 hores) a l'Olímpia. Pel que fa als jugadors de Betis, sisens amb dues victòries, visita en el Matadepera, un conjunt que tot i que l'any passat va acabar a la part alta de la classificació, no ha tingut un bon inici on només ha sumat 1 punt dels 9 possibles. Oportunitat immillorable per continuar sumant.

TERCERA CATALANA

Aquest cap de setmana Marina-Can Gambús i Tibidabo s'enfronten en el segon derbi de la temporada. Els de Torre-romeu, amb set punts, intentaran continuar en l'estat de gràcia amb el qual es troben. Els de Can Gambús buscaran la primera victòria aquest dissabte (18 hores) davant la seva afició. El Planadeu, té una immillorable ocasió per sumar tres punts davant la ventafocs del grup, La Guardia aquest diumenge a domicili (12 hores). El partit més complicat de la jornada el tindrà el Llano de Sabadell  aquest diumenge (12.00 hores) davant el líder imbatut, l'E. F. Barberà. El Can Rull-RT rep la visita del Mirasol (diumenge 12.15 hores) amb la intenció d'allargar la bona dinàmica (9 de 9).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top