ESPORTS

El Club Natació juga avui la semifinal de la Supercopa de waterpolo

L'equip de Chava Gómez va patir per superar al Sant Andreu als penals/Ò. Espinosa

El Club Natació Sabadell masculí de waterpolo jugarà aquest dissabte (21h) una de les semifinals de la Supercopa després de superar al C.N. Sant Andreu als penals (15-13) en un partit molt disputat i diferents alternatives. Va començar amb un ensurt monumental pels homes de Chava Gómez (0-4), però la reacció local va arribar abans del descans remuntant fins al 6-5.

A la represa semblava que els sabadellencs encaraven bé el partit amb el 8-6 i un còmode 10-7 en l’últim període, però una reacció final dels andreuencs va forçar la sempre capritxosa tanda de penals. El Club Natació Sabadell es va mostrar infal·lible (15-13) i es va guanyar el passaport per la semifinal que es convertirà en un derbi contra el Terrassa, avui a les piscines Pere Serrat de Sant Andreu. Serà un assaig del duel que mantindran la setmana que ve en la fase prèvia de la Champions. L’At. Barceloneta és el gran favorit per arribar a lal final d’aquesta Supercopa que es disputarà diumenge a les 13 hores.

Comentaris
To Top