Ciutat

Les entitats animalistes organitzen una mostra al carrer

Propietaris de gossos conversant mentre els porten a passejar/LLUÍS FRANCO

Una trentena d’entitats animalistes competiran espai al centre de la ciutat en la Tercera edició de la Fira d’Entitats animalistes, amb l’objectiu de fer visible el treball que es duu a terme a través de les seves entitats i a favor dels animals, i molt concretament dels animals de companyia. La fira compta amb el suport de la regidoria de Benestar Animal que forma part de la taula de participació de les entitats animalistes de Sabadell.

Les entitats plantaran les seves paradetes entre la plaça del Dr. Robert, el passeig de la plaça Major i el Racó del Campanar. Hi haurà tota mena d’activitats relacionades amb aquest àmbit, des de xerrades, demostracions fins a jocs. No hi faltarà les sessions de “passarel·la” on es podrà adoptar algun animal. La gossera municipal de Sabadell, hi portarà alguns gossos i gats per aquelles persones que en vulguin adoptar algun. La gossera municipal fa temps que va fer una crida perquè està saturada.

D’entre les moltes activitats previstes hi haurà una exhibició a càrrec de la unitat canina de la Policia Municipal de Sabadell, també de gossos experts a càrrec dels Bombers, i tallers d’acupuntura i fisioteràpia canina, entre altres.

Durant la fira es repartiran 500 ampolletes per conscienciar els propietaris dels gossos, a escampar aigua damunt els “pipis” dels animals, de la mateixa manera que es recullen les defecacions amb bosses especials.

El regidor de Benestar Animal, Miquel Soler diu que “és una cita important d’aquest àmbit a Catalunya en la conscienciació del benestar animal i una tinença responsable d’animals”.

Uns sis-cents nens i nenes de les escoles de Sabadell també hi participaran, treballant diversos materials didàctics.

Comentaris
To Top