Ciutat

Torna la Mostra Internacional de Cinema Animal a la ciutat

El regidor de Benestar Animal, Miquel Soler i representants d'entitats col·laboradores de la mostra/P.ARMENGOL

Sabadell acollirà una de les mostres internacionals de cinema animal. Es tracta de la segona edició de la Mostra de Cinema Animal de Sabadell que tindrà lloc del 2 al 7 d’octubre i que aplegarà una bona cartellera de curts, documentals i pel·lícules entorn de la tinença d’animals, amb l’objectiu de fomentar el seu benestar, el respecte, la consciència i la responsabilitat cap als animals.

La primera edició d’aquesta mostra va tenir lloc el 2015, però l’any següent no es va fer. Ara es reprèn amb més projeccions i la col·laboració de diverses entitats ciutadanes i l’Ajuntament de Sabadell a través de la regidoria de Benestar Animal que dirigeix el regidor Miquel Soler.

Les novetats per aquesta edició són la incorporació d’entitats com Cine Club Sabadell, la Fundació Antiga Caixa Sabadell i el Racó del Campanar com espai de projecció continuada de films durant tot el diumenge 7 d’octubre. En aquest espai del Centre hi haurà cadires per al públic que vulgui visionar els documentals que s’hi vagin projectant al llarg de tot el dia.

D’altra banda, els dies 2 i 3 es faran matinals de Ciutat i Escola al cinema Imperial, amb projecció de les pel·lícules ‘ Una amistat inoblidable’ i ‘L’últim llop’.

Cal destacar la projecció de la pel·lícula White God al dia 4 al Cineclub al cinema Imperial, i també dels films ‘Zarafa‘ d’animació de Rémi Bezançon i Jean Christiphe Lie, basada en un fet històric que explica la història de Maki un nen de deu anys que li agafa afecte a Zarafa, una girafa orfe.

També entre les peces que s’exhibiran Green Porno: Ballena’ dirigida per Isabella Rossellini & Jody Shapiro, una producció nord-americana del 2009.

Comentaris
To Top