Ciutat

VÍDEO: La intervenció policial de l’1-O al col·legi Nostra Llar com no s’havia vist fins ara

Un nou vídeo mostra l’actuació policial de l’1-O al col·legi Nostra Llar

Captura del vídeo publicat per ElDiario.es

Nous vídeos de la intervenció policial del referèndum de l’1-O a Sabadell. Un vídeo, publicat per ElDiario.es, ensenya la repressió dels cossos i forces de seguretat de l’Estat a l’escola Nostra Llar des de la perspectiva del que van veure els agents. Són els enregistraments que portaven els antidisturbis de la Policia Nacional en el col·legi on havia de votar l’aleshores presidenta del Parlament, Carme Forcadell.

El vídeo mostra com es desallotgen les persones que es van aglomerar davant del col·legi electoral per evitar que entrés la policia. Així mateix, també es pot veure com els Mossos d’Esquadra dialoguen amb la Policia Nacional. En l’enregistrament es pot veure com els agents van actuar de manera violenta a l’escola, trencant les portes de vidre. S’aprecia també com els responsables de la votació reben la Policia Nacional amb els braços alçats.

Es veu d’altra banda com els agents no van aconseguir trobar les urnes i com la Policia Nacional va arribar fins i tot a llançar trets a l’aire sense projectils per dissipar els concentrats davant del col·legi.

Comentaris
To Top