ESPORTS

Punt agredolç del futbol sala Sabadell femení

Els tres equips del FS Sabadell femení / CEDIDA

Les creualtenques van portar el domini del joc durant la major part del partit, però no van saber plasmar aquesta superioritat al marcador davant del Red Star de Saragossa.

El Futbol Sala Sabadell Femení Clínica Dental Navarro no va sortir endollat als primers minuts del partit. Les jugadores de Marc Muñoz estaven imprecises i no generaven ocasions. Les aragoneses van aprofitar aquests minuts inicials per posar-se per davant al marcador després d’una ràpida contra. Després d’aquest primer cop, les locals van canviar el xip i van començar a trenar jugades, cercant l’empat amb insistència. Nombroses ocasions va tenir el Sabadell per empatar el partit, però el partit va acabar a la seva primera part amb 0-1 a favor de les visitants.

La represa va ser molt bona per les de Sabadell, el joc era fluït i les ocasions es succeïen, només faltava trobar l’encert. Una jugada personal de Maria Recio va ser aprofitada per Mar per fer l’empat. El gol esperonà a les locals i tot seguit Mar feia el seu segon gol, posant per davant el Futbol Sala Sabadell Femení. Semblava que el més difícil s’havia aconseguit, però res més lluny de la realitat, un minut més tard les aragoneses feien l’empat a dos, després d’una ràpida contra, en una de les poques oportunitats que van gaudir en tot el partit. El Sabadell ho va seguir intentant però el marcador no es va moure més.

Bona segona part del Futbol Sala Sabadell Femení Clínica Dental Navarro, que no va tenir premi. El pròxim partit serà una altra vegada a Cal Balsach el diumenge 30 a les 11:30.

Aquest dissabte també es van realitzar les fotografies dels 3 equips, els dos equips sènior que participen a Segona Divisió Espanyola i a Primera Divisió Catalana i a l’equip aleví que jugarà per primera vegada a la Federació Catalana de Futbol.

Debut del Femisport Palau

Aquest dissabte al pavelló del Nord (16 hores) el Femisport Palau fa l’estrena a la Primera Dvisió nacional davant el Penya Esplugues. L’encontre serà retransmès en directe per Esport 3.

Comentaris
To Top