Ciutat

Federalistes d'Esquerres denuncia falta de consens en el nomenclàtor

Jornades de nomenclàtor aquest setembre / Victòria Rovira

L’associació sabadellenca Federalistes d'Esquerres ha expressat el seu rebuig a la modificació del nomenclàtor ara per ara perquè consideren que no s'ha respectat "l'ampli consens, debat rigorós, criteris clars", condicions que es van demanar per realitzar els canvis. D'aquesta manera, des de Federalistes atribueixen a les "urgències polítiques" l'intent de canviar la plaça d'Antoni Llonch per U d'octubre.

Federalistes d'Esquerres no està en contra dels canvis en els noms de l'espai públic, però demanen que no es faci el canvi just abans de les Jornades sobre el nomenclàtor, que han de definir els criteris generals pels noms dels espais. Per això demanen esperar: "La nostra entitat, entre altres objectius, reivindica la memòria del republicanisme federal què, a Sabadell, ha tingut una llarga tradició i un protagonisme inqüestionable. Voldríem, doncs, veure reflectida aquesta realitat en els espais públics", exposen.

Publicitat

Així mateix, Federalistes d’Esquerres ha demanat formalment formar part de la Taula d’entitats que,  de manera participativa, debati com és la revisió del nomenclàtor.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top