Publicitat
ESPORTS

Álvaro López supera a Gonzalo Lama en la final de l’Open BBVA

Imatge de la final disputada a la pista central del C.T. Sabadell/CTS (cedida)

El barceloní Álvaro López San Martín s’ha proclamat campió de la 26a edició del Trofeu Internacional de Tennis Ciutat de Sabadell- Open BBVA en guanyar a la final al xilè Gonzalo Lama per 7/6 i 6/3 en dos hores de partit celebrat a la pista central del Club de Tennis Sabadell. Els aficionats, que han omplert les grades de gom a gom, han pogut gaudir d’un tennis de primer nivell per part dels dos jugadors amb punts molt disputats i en el que el jugador del Club Tennis Barcino ha estat més precís en els moments decisius del partit.

El repartiment de premis ha comptat amb la presència de Marisol Martínez (tinenta d’Alcalde de l’Ajuntament de Sabadell i regidora d’Esports); Javier Soler (director tècnic de la Real Federación Española de Tenis); Jordi Tamayo (president de la Federació Catalana de Tennis); Aureli Balagué (en representació de BBVA); Rafael Aparicio (en representació de Ramar); August Serra (president del Club Tennis Sabadell) i altres representants de la junta directiva del club.

El Club agraeix el patrocini de Ramar, Mavisa-Peugeot, BBVA i l’Ajuntament de Sabadell i la col·laboració de Mussap, RFET, FCT, Secretaria General de l’ Esport, ITF, Diari de Sabadell, Ràdio Sabadell, El Mundo Deportivo i la resta de mitjans de comunicació que han cobert aquest esdeveniment.

Publicitat
Comentaris
To Top