ESPORTS

Doble derrota de l’OAR Gràcia

Acció del partit Salle Montcada-OAR Gràcia/Eric Altimis (cedida)

La jornada no ha estat gens positiva pels sèniors de l’OAR Gràcia. El pavelló Miquel Poblet va tornar a ser un fortí que el Gràcia no va poder assaltar. Tot l’esforç i el desgast es convertí en desil·lusió amb el 28-25 favorable a la Salle Montcada. El partit, intens com s’esperava, obligà a ambdós equips a treballar de valent i a fer ús de tots els recursos  a la recerca dels punts en joc. Se’ls endú la Salle com, per ocasions, ho hauria pogut fer l’OAR. Els detalls van ser decisius per decantar un partit seguit amb interès.

L’avantatge al marcador, a partir de 2-0, va ser sempre del conjunt local. En el primer quart d’hora  als montcadens els sortí gairebé tot a la perfecció i van arribar a doblar el Gràcia (10-5), obligat a demanar temps mort. A partir d’aquí, canvi d’escenari amb el parcial 3-7 que escurçà al mínim la diferència (13-12). L’exclusió d’Aniol Picolà, però, permeté a la Salle agafar aire i arribar al descans amb tres de renda (15-12).

Tot just començar la segona part, dues pèrdues consecutives del Gràcia amb gols encaixats de contracop (17-12) van llastrar les seves possibilitats. La Salle, experimentat i amb l’habitual fermesa defensiva, aturà el partit alhora que els graciencs l’acceleraven en les respectives possessions. L’estira-i-arronsa situà el 25-23 ja entrat en els darrers cinc minuts. Amb el partit obert encara a tota opció, el cap (control) va guanyar al cor (pressa) i el parcial 3-0 sentencià abans dels dos darrers gols de tancament dels verd-i-blancs.

Femení a Elda

Es mantenen els estatus de l’Elda, imbatut, i del Gràcia, impuntuat, després del 27-20. Tot i que el conjunt eldenc no ha estat tan ferotge com podia semblar, ha fet valer el bon treball defensiu per anar doblegant la resistència de les gracienques, que han tornat a pagar les intermitències en el seu joc.

El gol inicial d’Irene Garcia ha estat respost amb el parcial 4-0 que ha començat a complicar les coses al Gràcia. El temps mort de Xavi Font ha parat el cop i ha servit per provocar la reacció que  ha establert el 7-7 al minut 17.  Fins al descans, imprecisions repartides però més encert per part de l’Elda que s’ha reflectit en l’11-9.

Dos gols locals en el primer minut de la segona part han tornat a obrir diferència en el marcador (13-9) amb la qual l’Elda s’ha sentit còmode. L’esforç del Gràcia per tornar a recuperar opcions no ha tingut la recompensa necessària i al final, entre les presses i el lògic desànim de les verd-i-blanques, l’Elda ha engrandit encara més la distància.

Comentaris
To Top