Publicitat
ESPORTS

Jornada festiva per a l'OAR Gràcia

Les noies de Xavi Font intentaran sumar la victòria davant l'afició gracienca / ÓSCAR ESPINOSA

El club gracienc viurà aquest dissabte a la tarda la presentació dels equips del club i de l'escola de futbol. Serà a partir de les 18 hores quan les plantilles faran entrada a la pista del pavelló en el tradicional acte que reuneix el gruix de jugadors i jugadores que defensaran els colors verd-i-blanc. Per aquesta temporada el club compta amb tres equips més d'handbol amb l'objectiu que totes les categories de formació en tinguin un de primer i un de segon any. La classificació obtinguda per tres equips per jugar a Lliga Catalana cobreix la meitat de l'objectiu, dins el pla de millora en qualitat, d'arribar a tenir-los tots a la màxima competició autonòmica en les categories infantil, cadet i juvenil.

Abans d'aquesta posada en escena, es disputarà (16.30 hores) el partit OAR Gràcia-Sant Vicenç corresponent a la 4a jornada de la Divisió de Plata femenina. El conjunt de Xavi Font necessita començar a sumar i per això s'haurà de fer fort per vèncer la resistència de les vicentines que, dos punts per sobre, vindran disposades a furgar en la ferida gracienca. Ganes de victòria no només per aixecar el vol sinó per dedicar-la a Laia Egea, a qui pràcticament se li ha acabat la temporada en comprovar-se la gravetat de la lesió al genoll. Per contra, després de perdre's els dos darrers partits, Katia Hegrovà tornarà per aportar força a la primera línia.

El masculí descansa

El partit OAR Gràcia - Granollers de 1a Nacional s'ha ajornat perquè el conjunt granollerí té un jugador a la selecció que participa en els Jocs Mundials de la Joventut. El duel es disputarà l'1 de novembre a les 21 hores.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top