Ciutat

La Festa Major del 2019 comença a coure’s

Montserrat Chacón inaugura el plenari d'Obertura de la Festa Major

La Festa Major de l’any 2019 ja està en moviment. Aquest matí s’ha celebrat el plenari de tancament de la d’enguany, i s’ha començat amb el d’Obertura de la propera. Les festes del proper any seran les terceres que se celebraran amb aquest model, que busca la participació i la col·laboració de la ciutadania en l’organització de la Festa Major.

Les diferents comissions han fet una valoració sobre diferents aspectes positius i negatius de les festes del 2018. Posteriorment, s’ha fet el plenari d’obertura per començar a formar les 4 comissions que formen el plenari: Cultura Popular, Tradicions, Territori i Comunicació. L’objectiu és, “prendre nota de les coses positives i negatives que cada comissió destaqui, per portar-ho a la pròxima edició”, explicava la Montserrat Chacon, regidora de Cultura.

El procés de participació és obert a tothom que vulgui i les inscripcions estan obertes fins el pròxim dia 12 d’octubre. A partir d’aquell dia, les comissions començaran a treballar en diferents propostes d’activitats i organització que aniran treballant conjuntament amb l’Ajuntament.

Chacón destacava la importància d’aquest model. “Donem a la ciutadania un espai perquè pugui venir a dir la seva”, explicava la regidora de Cultura, i afegia que la visió de les persones que formen el plenari “està a mig camí de la visió del tècnic i la del ciutadà”.

Comentaris
To Top