ESPORTS

El Sabadell sota màxima pressió davant l’Espanyol B

El capità Ángel Martínez és un home clau en el vestidor/Ll. Franco

Màxima necessitat i màxima pressió. Així afronta el Sabadell el partit d’aquest diumenge (17 h) davant el filial de l’Espanyol. Amb 4 punts de 18, el conjunt arlequinat ja no es pot permetre més ensopegades en una Creu Alta on encara no coneix la victòria aquesta temporada. Toni Seligrat no vol parlar de final, però admet que “és un partit per dir allò de guanyar o guanyar. Jugadors i cos tècnic només tenim aquest desig, oferir la primera victòria a casa a la nostra gent”.

Encara que l’equip ha fet mèrits per tenir més punts, els resultats manen. El primer objectiu és millorar l’efectivitat en les dues àrees. No rebre amb tanta facilitat-el Sabadell és el conjunt més vulnerable del grup-i encertar en les ocasions generades. “Seria important avançar-nos en el marcador, cosa que no hem aconseguit encara aquesta temporada. Això podria evitar l’ansietat que vam patir els últims minuts contra l’Ontinyent”, afirma Seligrat. L’Espanyol B de David Gallego arriba en un bon moment i només una derrota al camp del líder Hèrcules (1-0). “Té la gran avantatge que l’entrenador i molts jugadors han pujat junts i es coneixen a la perfecció, a més de tenir la qualitat tècnica de tots els filials de Primera”, subratlla Seligrat.

El principal dubte és conèixer qui acompanyarà Aleix Coch en l’eix de la defensa després de la sanció de Nico, expulsat a Vila-real. El capità Migue González, tot i entrar a la llista de 20, encara pateix molèsties i les dues alternatives serien el veneçolà Wiliams Velásquez o traslladar a Valentín al centre i col·loca al jove Cobo en el lateral esquerre. D’altra banda, Antonio Domínguez, extrem cedit pel Valladolid i encara inèdit, és un altre jugador amb possibilitats de debutar durant els 90 minuts. El partit serà dirigit pel col·legiat del Comitè tinerfeny Víctor Pérez Peraza, de 33 anys. El club ha fet una promoció per aconseguir més presència de públic. Cada soci pot recollir dues entrades de la seva zona de manera gratuïta.

Comentaris
To Top