Ciutat

Aparatós accident contra un fanal a la Gran Via

Una conductora ha xocat contra un fanal i ha ingressat al Taulí en estat greu

Imatge del cotxe i el fanal, destrossats, aquest dilluns al matí / POLICIA LOCAL / CEDIDA

Aquest dilluns al matí s'ha produït al Carrer Batllevell, un dels laterals de la Gran Via, un accident de trànsit que ha deixat destrossat un fanal. La conductora del turisme, una dona de 40 anys, ha estat traslladada a l’hospital Parc Taulí, a escassos dos cents metres, amb pronòstic greu.

Donat que la Policia Municipal no ha pogut realitzar les proves d’alcoholèmia a causa de l'estat de la dona, s'ha demanat a l’hospital la realització d’una analítica per determinar la presència d’alcohol a la sang.

Com a conseqüència de l’impacte el fanal ha caigut i ha hagut de ser tallat i retirat per bombers. Han intervingut al succès una dotació de bombers, una ambulància del SEM i dues unitats de Policia Municipal.

Segon xoc contra un fanal a la Gran Via

Un parell de dies abans, a les 03:47 hores del dissabte 6 d'octubre, va produïr-se al carrer Brujas un altre accident de trànsit, amb xoc contra un fanal. El succès va produïr-se a poc més d'un quilòmetre del xoc d'aquest dilluns, en un altre tram de la mateixa Gran Via. El conductor, un home de 60 anys, va ser traslladat a l’hospital del Parc Taulí amb pronòstic lleu.

Com en el cas d'aquest 8 d'octrubre, donat que no es van poder realitzar les proves d’alcoholèmia, la Policia va demanar a l’hospital la realització d’una analítica, de la qual encara no se n'han desvetllat els resultats. Hi va intervenir una ambulància del SEM i tres unitats de Policia Municipal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top