Publicitat
ESPORTS

L’acord Centre d’Esports-Banc Sabadell s’amplia fins al 2020

Esteve Calzada va explicar l'acord juntament amb Lluís Buil i Joaquim Badia/Ll. Franco

El matrimoni de patrocini entre Centre d’Esports i Banc Sabadell continuarà després d’ampliar l’acord fins l’any 2020. Així es va escenificar aquest dilluns en un acte institucional celebrat en la sala de premsa ‘Miguel Quereda’ de la Creu Alta, amb la presència del president del Consell d’Adminsitració arlequinat, Esteve Calzada; Lluís Buil, sotsdirector general i director territorial de Catalunya de BS; Joaquim Badia, exsotsdirector regional de BS i home clau en les relacions entre les dues entitats durant molts anys i Xavier Andreu, conseller de Comunicació i Relacions institucionals del club.

De fet, es tracta de consolidar un patrocini que ve de lluny. Banc Sabadell va ser pioner en els anys 60 en posar publicitat a la vella Creu Alta i s’ha mantingut després en el nou Estadi. Calzada es va mostrar “molt satisfet de comptar amb un company de viatge tan important i confirma el nostre objectiu d’implicar el teixit empresarial de la ciutat en aquest projecte”. Per la seva banda, Lluís Buil va subratllar el compromís de “dues entitats centenàries que són referents a la ciutat i han portat el nom de Sabadell per tot Espanya. El Centre d’Esports mereix estar en una categoria superior per tot el que representa”. També es van fer una foto conjunta amb plantilla i cos tècnic.

No es van especificar els detalls de l’acord. Repercutirà en més presència de BS en l’Estadi i no afectarà l’equipació. Això sí, es va matisar que es revisarien les condicions del patrocini en cas d’ascens de categoria. També es manté l’acord comercial perquè els socis del club puguin gaudir d’una targeta de crèdit arlequinada que els permeti fer pagaments ajornats del carnet.

Pancarta a l’Estadi

L’acte també va servir per valorar la reacció de l’equip contra l’Espanyol B que permet un respir. Esteve Calzada va reiterar “la nostra total confiança en la plantilla i cos tècnic i es tracta de veure el gol mig ple”. D’altra banda es va referir també a la pancarta ‘Seligrat al carrer’ que va aparèixer -i desaparèixer en el tram final del partit – diumenge a la grada de General. “Acceptem les crítiques si són respectuoses, però penso que pancartes així no ajuden en aquests moments. Ara cal anar tots junts en la mateixa direcció”.

Publicitat
Comentaris
To Top