ESPORTS

El Club Natació introdueix novetats en la Diada del Soci

Al centre del carrer Montcada es farà la tradicional xocolatada popular

La primera Diada del Soci va ser l'any 1983. Ara és un dels actes més consolidats del Club Natació Sabadell coincidint amb la festivitat del 12 d'octubre. Aquest divendres, doncs, la centenària entitat sabadellenca celebra la jornada dedicada als seus socis amb un grapat d'activitats -moltes dedicades als més menuts- que es repartiran entre les seves instal·lacions del carrer Montcada i Can Llong.

Algunes són ja mítiques, com la tradicional xocolatada popular gratuïta per les 400 primeres unitats. No faltaran els clàssics inflables o els jocs gegants al camp de futbet, el bàsquet, la petanca o el pàdel. Però també hi podem trobar un bon nombre de novetats. La més innovadora és un concurs de fotografia a través de les xarxes (Instagram). Els socis podran etiquetar una foto de la Diada amb el hastag #diadadelsocicns i mencionant el compte d'Instagram del Club. La foto amb més likes guanyarà una tauleta i hi haurà altres premis.

Una altra de les novetats serà un Street Market amb parades de moda i complements, una gimcana familiar o la possibilitat de fer Photocall amb les Copes d'Europa de waterpolo de l'equip femení al centre de Can Llong. D'altra banda es manté el dinar popular a les 13 hores al centre de la Gran Via. L'entitat que presideix Claudi Martí volia fer coincidir aquesta Diada amb la inauguració de les obres de Les Naus, però ha estat impossible. Les pluges que van afectar la ciutat fa unes setmanes van endarrerir considerablement els terminis i s'ha ajornat la data. Això sí, el president se sent molt satisfet de com s'està portant el procés i assegura que la remodelació deixarà unes instal·lacions modèliques en l'àmbit europeu.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top