Publicitat
ESPORTS

El CD Llano dona per tancat un episodi de rates en l’entorn

Imatge del terreny de joc del CD Llano a Can Puiggener/Cedida

El Club Deportivo Llano ha viscut una setmana complicada. Un missatge a la xarxa Twitter va encendre les llums d’alarma. S’havia suspès una sessió d’entrenament a les seves instal·lacions de Can Puiggener (diversos clubs de la ciutat utilitzen el terreny de joc a més del Llano) per la presència de rates en l’entorn de la zona del camp. El problema s’ha agreujat en les darreres setmanes i el club, molt preocupat, estava fent gestions per poder solucionar-ho sense resultats.

La situació, però, s’ha pogut reconduir en les últimes hores. La insistència ha donat fruits i segons fons del mateix club sabadellenc, “una brigada de plagues de l’empresa contractada per l’Ajuntament ha treballat en la zona afectada i ha solucionat totalment el problema. Els entrenaments s’han reprès sense cap problema i no hi ha cap perill. Totes les instal·lacions de l’entitat funcionen perfectament”, asseguren. L’episodi de rates, doncs, es dóna per tancat i el club ha tornat a la normalitat.

Publicitat
Comentaris
To Top