Esports

Derbi sabadellenc entre dos candidats al títol

El Tibidabo buscarà trencar la imbatibilitat del Can Rull / Lluís franco

Duel d’alçada. Aquest diumenge (12 hores) en el Municipal de Torre-romeu, es viurà un derbi sabadellenc entre el Tibidabo TR i el Can Rull RT de la Tercera Catalana, un partit que arriba amb els dos conjunts invictes després de les sis primeres jornades en que el Can Rull ha estat capaç de sumar els divuit punts disputats mentre que els de Torre Romeu només ha cedit dos empats.

“Un partit igualat”

En la prèvia del partit, el tècnic local Jesús Díaz Vaquero, va reconèixer que “afrontem aquest partit amb la màxima motivació”. En la mateixa línia i davant dos conjunts amb uns grans registres golejadors, comenta que “crec que serà un partit igualat en el que no predominaran les ocasions ales àrees. Haurem d’estar molt atents i cometre el menor nombre d’errors si volem guanyar”. De cara a l’encontre, Vaquero no podrà comptar amb el davanter centre Javi ni amb el porter titular i capità Vladimir Aguilar, ambdós sancionats.

“Un dels derbis més importants”

Un dels homes més utilitzat en l’esquema de joc de Vaquero és Pau Castro. El migcampista sabadellenc comenta que “de cara al partit de diumenge saltarem al terreny de joc sabent que és un duel més de cara a l’objectiu final que no és cap altre que tenir opcions d’ascens”. Tot i això reconeix que la visita del Can Rull serà rellevant: “veient la situació d’uns i altres, estem davant d’un dels derbis més importants de la temporada”. El bon joc fan que Castro afronti aquest compromís amb una motivació extra: “nosaltres estem en un bon moment i ho hem d’aprofitar. Volem ser els primers a guanyar-los i continuar invictes”.

“Partit a partit”

Tot i aquest inici de lliga, el tècnic canrullenc, José Mª García Numosky no vol sentir a parlar de l’ascens en aquests moments de la temporada i afirma que “nosaltres anem partit a partit, setmana a setmana i si tot va com ara, l’objectiu és no perdre les opcions a les últimes jornades -ascens-”. Sobre el derbi d’aquest diumenge, comenta que “nosaltres plantegem tots els partits per guanyar i això anirem a fer a Torre-romeu”. A diferència del que va comentar el tècnic local, Numosky creu que serà un partit obert amb ocasions per a uns i altres: “crec que hi haurà alternatives entre nosaltres i ells. Al final crec que jugant a casa -Tibidabo- sortiran a l’atac i això és sinònim d’ocasions”.

De cara al partit, el tècnic dels canrullencs no podrà comptar amb Alejandro Lebron, sancionat.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top