Publicitat
ESPORTS

Doble derrota de l'OAR Gràcia

Clara del Baño anotant un dels gols del conjunt femení a Amposta/J. Altimis (cedida)

Doble dolorosa derrota per al equips graciencs en camp contrari que, d’una banda, fan perdre pistonada al masculí i, d’altra banda, deixen al femení sense puntuar encara. A Esplugues, al 1a Nacional, després d’uns primers minuts d’intercanvi de gols (6-6) se li van començar a escapar les opcions quan va rebre el parcial 5-0 amb símptomes de trencament. Durant un quart d’hora el Gràcia només va anotar dos gols i això el va fer quedar força enrere del conjunt espluguenc, que en establir el 14-8 assolí el màxim avantatge. Abans del descans però, amb 3 gols de Bernat Correro, el parcial 2-4 va estrènyer un xic el marge (16-12).

En tornar del vestidor, dos encerts d’Aniol Picola van enfortir les esperances de reacció. El 16-14 va donar pas a un llarg període d’estira-i-arronsa, de no gaire efectivitat, però que deixà les portes obertes a qualsevol possibilitat, a falta de 6 minuts, perquè la diferència era mínima (21-20).  Aleshores Julen Garcia va ser el jugador decisiu perquè els seus tres gols consecutius van impulsar l’Esplugues cap a la victòria. En aquest tram final, només Guillem Correro va veure porteria per a un Gràcia que no va rendir al nivell necessari i va acabar perdent per 26-21.
El femení tampoc
A Amposta el femení de Divisió Plata tampoc no va poder aixecar el cap. Les dues cares ben diferenciades que mostrà el van fer passar del blanc al negre amb massa facilitat. Aquí també cal parlar del parcial 5-0 que propicià el canvi de dinàmica, més que per mèrits del conjunt ampostí, per demèrits de les gracienques. Es venia d’una primera part en què el Gràcia s’havia imposat per actitud i bona feina (9-12) i que acabava d’obrir el segon temps amb el gol de Taïs Podall (9-13), però poc li va durar l’alegria perquè sis pèrdues de possessió van provocar nefastes conseqüencies.
No només va haver de dir adéu a l’avantatge (14-13) sinó que va fer créixer l’ego d’un Amposta que s’assentà en defensa i que a mesura que avançava el partit anava fent més sensació de superioritat en el joc. Malgrat que el Gràcia encara es mantenia viu a falta de 10 minuts (20-18), la impressió que la balança es decantaria a favor de l’Amposta es va confirmar plenament (23-19).
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top