Ciutat

Les restes de l’huracà Leslie passaran entre aquesta nit i dilluns al matí per Sabadell

Les restes de l’huracà es deixaran veure durant les properes hores

Les restes de l’huracà Leslie han entrat a Catalunya aquesta tarda en forma de tempestes més febles, tot i que ha deixat alguns episodis importants de pluja en algunes zones com a Tarragona. A Sabadell, un altre front que no tenia res a veure amb l’huracà, ha deixat alguns ruixats molt febles al llarg del matí d’aquest diumenge, tot i que els núvols s’han anat intercalant amb el sol.

A la tarda, la situació ha canviat mentre s’apropaven les restes del Leslie. Els núvols i el vent han anat creixent, i el Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís per pluges fortes al Vallès Occidental. Per un altre cantó, la Policia Municipal ha publicat un tuit en el que informava que Protecció Civil ha activat el pla de prealerta a Sabadell per pluges, vent i tempestes, fins demà al matí.

Al llarg d’aquesta nit i demà al matí, es podrien viure episodis de pluja forta i ventades. L’avís que hi ha activat és de risc alt, per tant, esteu atents a les indicacions que es faci des dels serveis d’Emergències. La Policia Municipal ha fet un tuit amb algunes precaucions a tenir en compte. Cap a la tarda de dilluns, la situació s’anirà estabilitzant i començaran a sortir les clarianes.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top