Publicitat
Ciutat

Primer assaig de la xarxa humana per la inclusió de persones amb discapacitat

Un moment de l’assaig a Can Roqueta / VICTÒRIA ROVIRA

Sabadell acollirà l’1 de desembre una gran xarxa humana: 42 persones s’enlairaran com a metàfora viva de la inclusió i el treball en comú. Es tracta de l’espectacle Dreams de la cèlebre companyia de teatre La Fura dels Baus, i té la particularitat que pot ser representat per qualsevol persona. En aquest cas, els integrants de l’estructura seran usuaris, treballadors i voluntaris de la Fundació Atendis, que atén a persones amb discapacitat intel·lectual.

Publicitat

“La idea al darrere del projecte és que tots som artistes, i tots podem fer xarxa”, explica la gerent de la fundació, Montse Estrada. Ahir va tenir lloc el primer assaig a la seu d’Atendis a Can Roqueta, coordinat pels coreògrafs de la companyia teatral. Una cinquantena de persones es van citar i van començar, doncs, el camí cap a l’1 de desembre -preludi al Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat-, quan una grua situada en algun punt entre la plaça del Doctor Robert i el Passeig el·levarà la xarxa humana al cel.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top