ESPORTS

Ajuntament i UFEC presenten l’oficina d’entitats esportives de Sabadell

La regidora d'Esports Marisol Martínez i el president de l'UFEC Gerard Esteva/P. Figueras

El Departament d’Esports de l’Ajuntament i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) posen en marxa el servei d’assessorament per a les entitats esportives de la ciutat i la comarca. Un acord que van presentar aquest dimarts la regidora d’Esports, Marisol Martínez, i el president de l’UFEC, Gerard Esteva, en les instal·lacions del Pavelló Nord que serà la ubicació d’aquesta nova oficina.

L’objectiu prioritari és donar facilitats als clubs esportius per poder gaudir d’assessorament gratuït en diferents àmbits: laboral, fiscal, jurídic, comptable, assegurances, subvencions, lingüístic, màrqueting i altres temes on puguin tenir dubtes. També s’oferiran càpsules i tallers formatius per a directius. Gerard Esteva va explicar que “aquest projecte va començar el 2014 arran de l’enduriment de les normes de la Seguretat Social als clubs. Tenim 10 oficines en tot Catalunya i en aquest 2018 ja s’han fet 4 mil consultes i han passat 850 clubs. Això demostra l’eficàcia d’aquest nou servei i Sabadell és un punt molt important. L’Ajuntament té un projecte d’esport molt ben planificat i pensem que podem ser útils”. Gerard Esteva va explicar que els temes que reben més consultes afecten el voluntariat, adaptació de l’impost de societats i dubtes jurídics.

Marisol Martínez considera que aquest nou servei “significa un pas més en el nostre projecte de la xarxa Clúster que estem construint. Tenim 200 entitats vinculades a l’àmbit esportiu a la ciutat i cada cop creixen més les dificultats en temes legals”. L’Ajuntament facilitarà l’espai en una aula del Pavelló Nord (Ronda Collsalarca, 4). Els horaris amb atenció presencial seran de 9 a 18 h el primer i tercer dilluns de cada mes, però també es podran fer consultes via web (oficinadeclubsbarcelona.cat) o mail.

Comentaris
To Top