Ciutat

Arrimadas: “Sortirem a guanyar les eleccions a Sabadell”

Repetir el triomf electoral del 21-D a Sabadell. Aquest és l’objectiu de la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, que avui ha fet una visita a les instal·lacions de la cooperativa CIPO. “Sortirem a guanyar les municipals a Sabadell“, ha assegurat la cap de l’oposició catalana, la qual ha utilitzat la victòria en els comicis catalans per augmentar les seves expectativament.

“Volem guanyar a Sabadell, perquè Sabadell mereix un govern que estigui per tota la ciutadania“, ha exposat en referència a l’executiu quadripartit, al qual ha acusat de treballar “més pendent del procés”, que no pas amb la vista posada a “resoldre els problemes de la ciutadania de Sabadell”. Els d’Arrimadas van guanyar les eleccions catalanes del passat 21 de desembre amb contundència -28,1% dels sufragis-. Les candidatures constitucionalistes van aconseguir un 47,9% dels suports, mentre que les independentistes es van quedar amb un 41,3% dels vots.

Arrimadas, acompanyada del regidor Ramón García, ha aprofitat la seva visita al CIPO per recriminar al govern català el fet de donar, segons el seu punt de vista, poca importància a les persones amb discapacitat, més de mig milió a Catalunya. La líder de Ciutadans ha assegurat que Cs és el partit que “més propostes fem sobre les persones amb discapacitat”. Així mateix, ha subratllat que les prioritats de l’executiu català apunten a una altra banda, com en el fet que les forces independentistes rebutgessin crear una comissió al Parlament sobre discapacitat el mateix que van obrir-ne una sobre els efectes de l’aplicació de l’article 155.

Pressupostos “negociats a la presó”

Pel que fa a la situació política catalana i espanyola, Arrimadas ha mostrat la seva preocupació per la visita planificada per demà divendres del líder de Podemos, Pablo Iglesias, a l’exvicepresident català -empresonat a Lledoners-, Oriol Junqueras.

En aquest sentit, veu la visita com l’intent dels podemistes de negociar els comptes amb els polítics empresonats. “No és una bona notícia”, ha assenyalat Arrimadas, que ha afegit: “No sé si serem l’únic país d’Europa on els Pressupostos Generals de l’Estat es negocien a la presó”, ha sentenciat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top