Publicitat
Ciutat

La sabadellenca Laura Rosel guanya el premi Zoom a Millor Conducció de Programa

La presentadora del Preguntes Freqüents, Laura Rosel / @FAQSTV3

La periodista de Sabadell Laura Rosel ha estat guardonada amb el premi a Millor Conducció de Programa del festival Zoom d’Igualada i Barcelona pel seu rol de presentadora del Preguntes Freqüents de TV3.

El festival destaca que Rosel “busca les claus de l’actualitat, en directe, amb l’ajuda de les veus més diverses de polítics, periodistes i opinadors” en el programa estrella dels dissabtes a la nit a Televisió de Catalunya, i afegeix que Rosel ha presentat 8 al dia, amb Jordi Armenteras a 8TV, a més d’haver presentat els informatius de RAC1 i de Ràdio Sabadell.

Rosel rebrà el premi el 20 de novembre. El festival Zoom també premiarà Mercedes Milà per la seva trajectòria, el Polònia i Cuéntame cómo pasó, entre altres.

Publicitat
Comentaris
To Top