Publicitat
ESPORTS

Els dos sèniors de l'OAR Gràcia necessiten reaccionar

El tècnic Xavi Font donant instruccions a les seves jugadores/Ó. Espinosa

Objectiu victòria per evitar urgències. Amb aquest repte, els equips de l’OAR Gràcia volen deixar enrere els mals resultats i que el factor camp propi sigui un element de pes a l’hora de fer front els rivals d’quest dissabte. Actuarà primer el femení (18h) conscient que la seva situació no es pot agreujar més i que necessita sí o sí sumar els dos primers punts de la temporada.

Trobar l’equilibri necessari per ser competitiu i no cedir terreny a base d’acumular errors, és la principal assignatura que el conjunt verd-i-blanc ha de reforçar si vol sortir del fons de la classificació. S’hi haurà d’esmerçar contra un Dominicos Saragossa, rocós i incòmode, que després de perdre els tres primers partits es presentarà ara amb la moral acumulada per les dues darreres victòries. El tècnic Xavi Font considera que "a casa ens pot la pressió i l'equip no ha estat a l'altura. És un problema més anímic que físic. Cal aconseguir una victòria per treuren'ns aquest problema de sobre". De preliminar (16.30h) es jugarà un amistòs entre els equips infantils femenins d’ambdós clubs.

El masculí se les veurà a continuació (20h) amb la Salle Bonanova, retornat a categoria nacional però no per això equip fàcil de superar. L’entusisme del conjunt barceloní, emparat amb el compacte sistema defensiu, segur que posarà traves a l’actuació dels graciencs i els obligarà a fer mans i mànigues perquè el marcador final els pugui ser favorable.
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top