ESPORTS

L’OAR Gràcia femení segella el seu passaport a les fases d’ascens

Eufòria absoluta a la banqueta de l'equip gracienc. L'entrenadora Carol Carmona no ho podia amagar / Ll. Franco

El conjunt gracienc repetirà fase d’ascens com a segon classificat del grup C després de la contundent victòria (24-38) a la pista del Palautordera, combinada amb la derrota del Sant Joan Despí a Mataró (26-24). Així doncs, s’han esvaït els dubtes i la pròxima i última jornada de la lliga, amb dos enfrontaments estel·lars: Gràcia-Mislata i Sant Joan Despí-La Roca, ha perdut tota la transcendència que molts pronòstics li atorgaven.

De la decepció per la inesperada derrota a casa contra el cuer s’ha passat a l’eufòria un cop assolit l’objectiu de la classificació. Aquesta temporada els primers de cada grup pugen directament a la Divisió Or, mentre que dels quatre equips segons classificats, només el que quedi primer a la fase podrà fer el salt a la categoria superior. Dels altres tres grups només es coneix el nom del BM Montequinto (grup D). Carballal o Lanzarote (grupA) i BM Schär Saragossa o Ermuko (grup B) s’hi afegiran segons els resultats del dissabte vinent.

Avantatge decisiva

Li ha costat al Gràcia entrar en el partit en uns minuts inicials d’intercanvi de gols, però de mica en mica ha anat superant la resistència del Palautordera, amb protagonisme de les pivots, i ha arribat al descans amb una notable diferència (11-16).

Ha estat encertat quan ha tornat del vestidor, centrat a evitar que les palauenques escurcessin distància i es fiquessin en el partit. Entre Janna Sobrepera i Eury Ruano han foradat la porteria local en deu ocasions. De totes maneres, el mèrit ha estat la feina col·lectiva del conjunt de Carol Carmona i això li ha permès obrir més marge per tenir un final tranquil i celebrar primer la victòria i immediatament després, quan s’ha sabut el resultat del Sant Despí, la classificació.

D’altra banda, l’equip masculí gracienc de Primera Nacional s’ha imposat al Bordils per un contundent 33-24, demostrant la seva professionalitat tot i tenir escasses opcions d’assolir la segona plaça que dona accés a les fases d’ascens. Ha estat una victòria dedicada al tècnic Pere Ayats, qui ha celebrat l’arribada de la seva filla Ivet.

Comentaris
To Top