ESPORTS

Fútbol sala: el líder Castelldefels, prova de foc pel Club Natació

Dani Castro és peça clau en el Club Natació/V. Rovira

La jornada de futbol sala a Segona Divisió B té aquest cap de setmana un partit marcat en vermell. A Can Balsach (dissabte, 20.30 h) el Club Natació Sabadell rep al potent CCR-Castelldefels, líder invicte de la categoria i màxim favorit a l’ascens a la Segona Divisió. Un conjunt que s’ha classificat per disputar els setzens de final de la Copa del Rei i que compta amb jugadors de la talla d’Antonio Cortés Gordillo, Héctor Albadalejo o Ari Santos, exjugador del FC Barcelona.

Tot i l’enorme repte que tenen al davant els jugadors nedadors, l’any passat ja van estar a punt de donar la sorpresa al conjunt del Baix Llobregat, perdent per un ajustat 3 a 5. Cal recordar que els nedadors arriben a la cita després d’aconseguir una important victòria a la pista del Mataró per un contundent 1 a 6, un resultat que de ben segur servirà per afrontar amb bones sensacions el duel d’aquest dissabte.

Visita complicada
L’altre representant sabadellenc de la Segona Divisió B, l’Escola Pia, visita aquest dissabte (20 h) la pista del Pallejà, un conjunt que tot i tenir un inici de lliga força irregular –dues derrotes i un empat– ja ha demostrat que té una gran plantilla després de classificar-se per als setzens de final de la Copa del Rei. El tècnic dels escolapis, Borja Burgos, tindrà dues baixes molt sensibles com són els germans Jordi i Santi Sardà, que es perden el duel per motius familiars. La nota positiva serà el retorn a la convocatòria del tanca Marc Pagès, després de perdre’s el darrer compromís davant el Salou per unes molèsties al genoll. Una victòria sabadellenca permetria no perdre l’estela dels primers classificats.

A Tercera Nacional, el Grups Arrahona-Studi Barcelona visita al Jesús Maria aquest diumenge després de cedir un empat davant l’Estel Vallseca (2-2). En categoria femenina, el Femisport Palau-AP Nou Escorial, que va caure 0-2 en l’anterior jornada contra el Majadahonda, buscarà a Madrid la sorpresa davant el Futsi Atlético Femeninas. Per la seva part, el FS Sabadell-Clínica Dental Navarro també buscarà el primer triomf a Castelldefels.

Comentaris
To Top