ESPORTS

2.000 persones corren contra el càncer

Les corredores en un moment de la carrera / Victòria Rovira

Diversos carrers de Sabadell s’han tenyit de rosa amb les 2.000 corredores que han participat a la IV edició de la cursa Women Race El Corte Inglés. Es tracta d’una competició solidaria que té l’objectiu de recollir fons per l’Oncolliga, una organització sense ànim de lucre que dona suport als malalts de càncer i al seu entorn des de diferents vessants, com l’atenció psicològica.

La cursa ha recorregut diferents carrers de la ciutat. Les corredores han sortit de l’Eix Macià en un ambient molt festiu, i han anat fins la rambla, des d’on han tornat al punt de partida. Persones a títol individual, grups d’amics i famílies han participat de l’esdeveniment. Algunes de les assistents patien la malaltia, tota la resta han anat per mostrar el seu suport en la lluita contra el càncer.

La guanyadora d’aquesta edició ha estat la Núria Martínez, que ha fet el recorregut en 20 minuts i 38 segons. A ella l’han seguit l’Ana Carreira amb 20 minuts i 43 segons; i l’Ainhoa Roldán, que ho ha fet en 20 minuts i 51 segons.

Núria Martínez creuant a l’arribada / Victòria Rovira

Segons l’organització, ha estat un rècord rotund. Les inscripcions es van haver de tancar perquè es va arribar al límit de participació molt ràpid. Aquesta IV edició ha coincidit amb el dia mundial del Càncer de Mama, i el proper 2 de juny es celebrarà la cinquena en el marc de les activitats de la Festa de l’esport de Sabadell.

Comentaris
To Top