Publicitat
Ciutat

Detenen per homicidi un veí de Sabadell implicat en un accident en què va morir un motorista

Els Mossos d'Esquadra van detenir l'home acusat d'homicidi / CEDIDA

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir un veí de Sabadell de 49 anys com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi després de veure’s involucrat amb el seu cotxe en un accident en què va morir un motorista. El succés va tenir lloc cap a dos quarts d’una del migdia d’aquest diumenge, quan els agents van rebre l’avís d’un sinistre a la B-20 a l’altura del terme municipal del Prat de Llobregat. En arribar a l’indret hi havia el motorista inconscient a terra i el conductor del turisme, a banda d’altres usuaris de la via que havien estat testimonis dels fets. Els serveis sanitaris no van poder fer res per salvar la vida del motorista.

Els agents de trànsit van recollir el testimoni de diversos usuaris de la via, presents en el lloc, que manifestaven haver vist la col·lisió final com els fets previs. Segons les seves manifestacions, els conductors dels dos vehicles van tenir diferències mentre circulaven fins que el conductor del turisme va col·lidir amb el motorista i el va fer caure a la via, on es va colpejar de manera violenta amb la tanca de protecció i allà mateix va morir.

Com a resultat de les tasques d’investigació, fetes en primera instància pels agents de trànsit, on es va recollir el testimoni coincident de quatre persones, més les traces i les  marques per impacte en els vehicles implicats, es va detenir el conductor del turisme per un delicte d’homicidi i van evitar que el fet quedés com un accident de trànsit quan es tractava d’una conducta homicida. A més, en les proves de detecció de drogues obligatòria per a qualsevol implicat en un accident de trànsit, el detingut va donar positiu en metamfetamina.

El conductor està detingut en dependències policials a l’espera de passar a disposició judicial. A partir de la detenció pel delicte d’homicidi s’ha fet càrrec de les actuacions la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud dels Mossos d’Esquadra.

Publicitat
Comentaris
To Top