Ciutat

L’Ajuntament instal·la un hotel d’insectes al parc de Catalunya

Un hotel d'insectes / CEDIDA

L’Ajuntament de Sabadell ha instal·lat al parc de Catalunya, concretament a la plaça d’Ernest Lluch, un hotel d’insectes, amb l’objectiu d’afavorir la presència d’aquests éssers vius i de divulgar la importància que tenen en el medi.

L’hotel reprodueix els hàbitats naturals dels insectes i serveix perquè s’hi puguin refugiar, ja que els proporciona un lloc idoni per protegir-s’hi durant l’hivern. Alhora, els facilita un espai tranquil per tal que hi facin les postes i es puguin reproduir. Cada espècie d’insecte té les seves preferències a l’hora de buscar refugi. Alguns en tenen prou amb una mica de palla, mentre que altres necessiten uns forats o uns cartrons.

El parc de Catalunya la zona verda més extensa dins del nucli urbà de Sabadell, és un dels espais on hi ha més biodiversitat de la ciutat.

Publicitat
Comentaris
To Top