ESPORTS

Chava Gómez deixa de ser l’entrenador del CN Sabadell

Chava Gómez deixa l'equip després de cinc temporades al capdavant del primer equip / ÓSCAR ESPINOSA

La Junta Directiva del Club Natació Sabadell, i el fins a dia d’avui entrenador del primer equip masculí, Chava Gómez, han acordat de mutu acord, rescidinr el seu contracte.

El ja extècnic de l’entitat nedadora ha estat entrenador del primer equip des de la temporada 2013/2014. Uns anys on ha obtingut el subcampionat de lliga en tres ocasions i la classificació per a disputar la fase de grups a la LEN Champions League.

La junta del CNS ha pres aquesta decisió per iniciar una nova etapa en el waterpolo masculí on la filosofia del pla pedrera sigui l’eix central de la política esportiva recuperant la base i potenciant el primer equip.

Quim Colet, el recanvi de Gómez

En el mateix comunicat, l’entitat nedadora ha fet oficial el que serà el nou entrenador fins a final de temporada: Quim Colet, actual director del BIWPA (Barcelona International Waterpolo Academy) ocuparà el lloc del tècnic madrileny amb l’objectiu capgirar una situació preocupant després de no conèixer la victòria després de les primeres tres jornades de la competició domèstica.

Quim Colet ha estat un dels responsables d’estructurar el waterpolo a Espanya, creant un model d’èxit. Fins al 2016 ha estat el director tècnic de waterpolo de la Federació Catalana de Natació, la base del waterpolo a Espanya. A banda, ha estat tècnic de l’equip olímpic espanyol als Jocs Olímpic de Beijing.

Comentaris
To Top