Publicitat
Diners

Nostrum inicia els tràmits per a un concurs de creditors

Quirze Salomó, president de Nostrum / ACN

L’empresa catalana Home Meal, propietària de la cadena de botigues de menjar preparat Nostrum, ha presentat un preconcurs de creditors. La companyia, presidida pel sabadellenc Quirze Salomó, acumula un deute de 10 millons d’euros, un terç dels quals –3,7 milions d’euros– amb entitats bancàries. Per això, Home Meal va intentar refinançar aquest deute i canviar les condicions dels diners que deu.

Ara però, un dels nou bancs creditors ha decidit embargar-li els comptes. Amb el preconcurs, l’empresa guanya tres mesos de temps per arribar a un acord amb els creditors. En cas que no ho aconsegueixi, es veurà abocada a la suspensió de pagaments. L’empresa va tancar l’any 2017 amb pèrdues de gairebé 3,5 milions d’euros, però tot i això preveia un pla d’expansió a tot Europa que els permetria passar dels 130 establiments actuals als 800.

Publicitat
Comentaris
To Top