Publicitat
Diners

El president de Confemetal visita el Centre Metal·lúrgic

D'esquerra a dreta, el vicepresident del Centre Metal·lúrgic, Carlos Garriga, el secretari general de Confemetal, Andrés Sánchez; Leo Torrecilla, membre de la junta del Centre Metal·lúrgic, el president de Confemetal, José Miguel Guerrero, la presidenta del Centre Metal·lúrgic, Alícia Bosch, el director general, Gabriel Torras, i l'adjunta a la direcció, Montse Vilanova / ÓSCAR ESPINOSA

El president de la Confederación Española de Organizaciones Empresariales del Metal (Confemetal), José Miguel Guerrero, va visitar ahir la nova seu del Centre Metal·lúrgic, al carrer Concepció número 40 de Sabadell. També es va acostar a l’edifici de la Casa Guasch, al número 16 del carrer Indústria, on l’entitat sabadellenca es traslladarà l’any que ve. La trobada s’emmarca en l’estratègia de l’organització estatal d’acostar-se més a les associacions i entitats que formen part de la confederació. Si més no, aquest va ser un compromís que va assumir Guerrero quan va assumir el càrrec a principis d’aquest any.

El president de Confemetal va estar acompanyat pel secretari general de  l’organització, Andrés Sánchez. Per part del Centre Metal·lúrgic van estar presents a la reunió la presidenta, Alícia Bosch; el vicepresident, Carlos Garriga; el director general, Gabriel Torras, l’adjunta a la direcció, Montse Vilanova; i Leo Torrecilla, com a membre de la junta.

La presidenta del Centre Metal·lúrgic ha indicat que van tractar amb Guerrero la seva inquietud sobre la formació professional. “Manca personal qualificat”, ha assenyalat Bosch, que ha afegit que Confemetal en són conscients. “És un greu problema que tenim ara al sector”, ha remarcat la presidenta del Centre Metal·lúrgic.

Per la seva banda, el president de Confemetal ha explicat que les empreses del metall demanen “certeses i la seguretat jurídica que ara està en entredit per dur a terme aquests projectes”.

Publicitat
Comentaris
To Top