ESPORTS

C.T. Sabadell i Cercle es jugaran la permanència a l'elit del tennis femení

L'equip del C.T. Sabadell que lluitarà per la salvació en un duel fratricida/CTS (cedida)

El Campionat d'Espanya femení per equips de tennis que es disputa en les instal·lacions del C.T. Sabadell conclou aquest dissabte amb dos duels decisius. Un per designar el campió d'aquest any entre Real Club Tennis Barcelona 1899 i C.T. Chamartín. Els barcelonins han superat còmodament el C.T. València mentre el conjunt madrileny ha donat la gran sorpresa eliminant al C.T. Barcino, campió de les dues últimes edicions. La lesió de la jugadora número 1 de l'equip barceloní, Sara Sorribes, ha estat clau. Ara, el RCT Barcelona es converteix en clar favorit per reconquistar la corona estatal.

D'altra banda, el partit per decidir la permanència enfrontarà els dos representants sabadellencs. Un duel fratricida entre el C.T. Sabadell i el Cercle Sabadellès 1856. Cap dels dos ha pogut superar els seus rivals aragonesos per evitar aquesta eliminatòria amb caire dramàtic. El Cercle ha igualat a 2 en els individuals davant el Real Zaragoza Club, forçant uns dobles apassionants. El conjunt sabadellenc ha estat a prop d'igualar el partit i anar al súper 'tie-break', però finalment va caure (2-3).

El C.T. Sabadell -no ha pogut comptar en aquest campionat amb les seves primeres jugadores Arantxa Rus i Georgina García, que va tornar lesionat d'un torneig internacional- ha començat perdent la seva eliminatòria contra l'Stadium Casablanca (0-2). Ha recuperat l'esperança amb el triomf de Renata Zarazua, però Alba Carrillo no ha pogut donar l'oportunitat del doble (1-3). Ara C.T. Sabadell i Cercle se la jugaran. Un baixarà directament a Segona i el guanyador s'haurà de jugar la permanència en una posterior promoció contra el campió de la categoria inferior. L'inici dels partits està previst per les 10 del matí si el temps ho permet. Es podrien endarrerir en cas de pluja o traslladar tota la jornada al diumenge.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top