Publicitat
ESPORTS

L'OAR Gràcia femení vol repetir triomf a casa

Imatge del triomf de la setmana anterior davant el Dominicos/Ó. Espinosa

Als equips graciencs els caldrà fer molt bé la feina aquest dissabte si volen repetir victòria i fer més sensació de possibilitats, fins ara no gaire destacades. El femení, que torna a jugar a casa, rebrà a les 18 hores el Joventut Mataró amb l’ànim enfortit després de posar fi a la ratxa negativa. Per sumar els dos punts en joc haurà de guanyar un dels rivals que apunta a la zona alta de la classificació, amb destacades individualitats i que, a més, vindrà ferit perquè no entrava en les seus plans perdre a casa contra l’Amposta a la jornada anterior (22-28).

El masculí contra el líder   

Encara més complicat sembla que ho té el mascull de 1a Nacional ja que li toca visitar el Sant Esteve Sesrovires (19.30h) actual líder i únic imbatut al grup. El partit de la temporada passada en què el Gràcia va fer saltar la sorpresa i, momentàniament, va deixar els estevencs fora de la fase d’ascens, pot servir de referent a ambdós conjunts. Al de casa, que va fort, per a no refiar-se . Al visitant, d’estímul per intentar puntuar allà per tercera vegada consecutiva. Empresa difícil, però no impossible.
Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top