Publicitat
Ciutat

Tres contenidors cremats en 24 hores

UN CONTENIDOR BLAU ES CREMA A UN CARRER DE SABADELL / TWITTER: JORDI BARRIL

Durant el cap de setmana, tres contenidors han estat cremats a Sabadell en dos incendis, afegint-se a la llista de focs en aquest tipus de mobiliari urbà. El primer es va produïr a les 23:00h de dissabte, al número 27 del carrer Joan Plans. L’incendi es va originar a un contenidor de reciclatge i van resultar calcinats dos contenidors, amb un altre afectat parcialment.

El segon incident va passar a les 22:29h de diumenge, al carrer Concepció amb el carrer Illa. L’incendi s’origina a un contenidor, afectant, sense causar danys, un contenidor de reciclatge d’envasos. Hi van intervenir una dotació de bombers i una unitat de Policia Municipal.

Publicitat
Comentaris
To Top