Ciutat

Inaugurades les noves escales dels FGC

Foto twitter: FGC

Aquest matí s'han inaugurat les noves escales mecàniques de l'estació de Sabadell Plaça Major. El president de FGC, Ricard Font, acompanyat de l'alcalde de Sabadell Maties Serracant han visitat les escales de baixada aquest matí per fer-ne la inauguració.

El nou accés de baixada estava previst que es posés en marxa a finals de setembre tot i que finalment se n'ha allargat la data d'entrada en funcionament. Unes escales que es sumen a les que ja hi havia de pujada des de fa prop de dos anys i als dos ascensors de l'estació.

Aquesta inauguració arriba després d'un estiu de llargues obres a la línia del Vallès S2, però també d'un any que les xifres d'usuaris a la mateixa línia ha crescut considerablement sobretot a la primera meitat de l'any.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top