Ciutat

L’Ajuntament busca consensuar amb altres ciutats l’ordenança per a patinets elèctrics

L’Ajuntament busca consensuar amb altres ciutats l’ordenança per a patinets elèctrics

Un usuari de patinet per la carretera // FOTO: Lluís Franco

L’Ajuntament de Sabadell estudia la modificació de l’Ordenança de Circulació per a patinets elèctrics. El consistori es planteja delimitar els espais de circulació aptes per a aquests dispositius. De moment, tot i que l’Ajuntament encara està redactant un primer esborrany, ha plantejat limitar els espais de circulació per als patinets expulsant-los de les voreres. 

Fins ara, l’Ajuntament segueix treballant amb la cooperació de la Policia Municipal i la Taula de Mobilitat i té previst contactar amb altres ajuntaments per fer una normativa d’acord amb altres municipis. L’objectiu seria aconseguir crear una normativa comuna amb els municipis més propers per aconseguir una certa homogeneïtat i que no cada consistori funcioni per la seva banda.

Comentaris
To Top