Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia vol refer-se de la derrota contra el Granollers a Poble Nou

Dani Peiró va ser el màxim anotador gracienc (8 gols) contra el Granollers/Èric Altimis (cedida)

L’OAR Gràcia masculí haurà jugat dos partits en 48 hores aquesta setmana. Dijous, corresponent a la 3a jornada, ajornat aleshores, el Granollers es va endur els punts del pavelló gracienc en guanyar per 28-30. En una gran nit d’handbol, la igualtat va ser manifesta i el constant intercanvi de gols n’aportava la prova. Només dues fases d’excepció: la primera tot just començar el joc quan el Granollers va fer-se amb l’avantatge (3-6) que ja no cediria. La segona, prop de la fi, quan el Gràcia es va apropar a tocar (27-28) i va gaudir de dues oportunitats per empatar, però massa impetuós per aconseguir-ho, se li van escapar per errors. Tot i la derrota contra un dels equips més potents del grup, confirmació de les bones sensacions d’un Gràcia que, de seguir aquesta línia, pot proporcionar moltes alegries als seus seguidors.

Aquest dissabte, ja en jornada normal, al conjunt de Miquel Benítez li toca fer acte de presència en el pavelló de la Nova Icària (20.30h) per enfrontar-se al Poble Nou. L’equip barceloní tot i ser novell en la categoria mostra molta personalitat, curiosament més en camp contrari on ha protagonitzat sorpreses i sumat 5 dels 6 punts obtinguts, mentre que a casa només ha tret el punt de l’empat contra la Salle Bonanova. En aquesta línia, el Gràcia hauria de ser el 4t equip que no s’en va de buit.

Molt més llunyà el desplaçament del femení de la Divisió d’Honor Plata gracienc. El seu destí és Alacant on també dissabte (20h) l’espera un Agustinos que va començar la lliga oferint bones sensacions però que ara porta tres jornades sense puntuar. Només un punt per sobre de les gracienques és curta distància perquè les jugadores de Xavi Font s’esforcin per atrapar-lo i superar-lo. Bona oportunitat.

Publicitat
Comentaris
To Top