ESPORTS

El Mercantil supera el Vila-seca enmig d’una esbroncada (1-0)

En una acció a pilota parada ha arribat el gol de la victòria/Ll. Franco

Tres punts molt valuosos. El Mercantil manté la seva dinàmica positiva des de l’arribada de Carlos López a la banqueta i ha aconseguit una treballada victòria davant un difícil Vila-seca en un partit molt dur que ha acabat amb molta tensió. Els jugadors i les banquetes s’han enfrontat verbalment enmig d’una esbroncada general sobre el terreny de joc. Una imatge lamentable per una categoria juvenil.

El partit ha estat marcat per l’equilibri de forces i les poques concessions. Els dos equips s’han mostrat molt forts defensivament. Això feia impossible veure accions trenades i ocasions clares. Només en la recta final de la primera meitat, el conjunt visitant s’ha acostat amb perill un parell de vegades, però no ha trobat porteria.

La tònica ha continuat a la represa. El Mercantil, ben col·locat, ha sabut esperar l’oportunitat. Aquesta ha arribat a pilota parada. Un corner rematat impecablement pel capità Ivan ha significat el gol que donaria la victòria. Els nervis han augmentat i les picabaralles i accions polèmiques han agafat protagonisme. Simulacions d’agressions s’han barrejat amb cops i l’àrbitre ha perdut els papers. De fet no ha expulsat a ningú quan hauria pogut ensenyar més d’una vermella. Tampoc les banquetes han donat exemple i el partit s’ha escalfat al màxim en el temps afegit. Per un moment semblava que no acabaria. Però el Mercantil ha pogut mantenir l’1-0 i fins i tot Aiman ha estat a prop de sentenciar en un contraatac. Un altre pas endavant.

Mercantil: Carles; Sergi, Silvestre, Ivan, Soto, Alex Sánchez, Aiman, Jonathan, Joan, Carlos, Kuele (Iker, Albert, Roberto, Marc Sánchez).

Gol: 1-0, minut 65: Ivan.

Comentaris
To Top