Ciutat

La Cursa del Club Natació supera el miler de participants

Els

Objectiu aconseguit. La 28a edició de la Cursa del Club Natació Sabadell ha superat el miler de participants (1.100) i s’ha convertit en una gran festa atlètica des de l’espectacular sortida en el carrer Balmes fins al final, amb la victòria del sabadellenc Miquel Blanchart en la modalitat dels 10 quilòmetres. El triatleta del Club ha fet una carrera molt intel·ligent i s’ha imposat amb un temps de 32.41, seguit de Marc Otero i Xavi Planas en una emocionant arribada. En categoria femenina la guanyadora ha estat Ana Carreira (Universitat Santiago).

També s’ha confirmat la bona acollida de la prova de 5 quilòmetres amb una notable participació, sobretot de corredors locals. Precisament en categoria femenina la guanyadora va ser Clara Gabriel, del Club Natació Sabadell. En la masculina, triomf per Jordi Monsalve (La Sansi) per davant de Jordi Mañosa (Joventut Altètica Sabadell) i José Marcé (CNS). Per clubs, el C.N. Sabadell ha estat el que ha aportat més corredors.

Ha posat la cirereta a la gran matinal la novetat d’enguany, la Cursa infantil amb un recorregut de 750 metros que ha comptat amb la presència de molts nens i nenes entre 5 i 11 anys. Cal afegir el caràcter integrador de la prova, amb la participació de dos corredors cecs i un amb cadira de rodes degudament assistits.

Comentaris
To Top