Publicitat
Ciutat

L'Ajuntament contracta onze joves per fer tasques per Sabadell

Façana de l'Ajuntament de Sabadell / Lluís Franco

L’Ajuntament de Sabadell ha contractat 11 joves en pràctiques durant 6 mesos per desenvolupar tasques i serveis en benefici de la ciutat. El consistori repeteix per 3r any consecutiu la seva participació en el programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat de Catalunya, i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa sobre l’Ocupació Juvenil. Es tracta d’una subvenció atorgada pel SOC, per l’import de 121.000 €.

Les persones participants en aquest programa són menors de 30 anys, beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, estan inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (DONO) i tenen un títol universitari o de formació professional de grau superior o un altre títol oficialment reconegut com a equivalent. S'encarregaran de  tasques tècniques en els àmbits de l’ocupació, intermediació, formació, logística i obres, relacions laborals, emprenedoria, responsabilitat social, comunicació audiovisual, joventut i gestió d’esdeveniments.

Publicitat

El regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro apunta que “els elevats percentatges de joves que han acabat els estudis i no disposen de prou experiència laboral per aconseguir una feina són motiu de preocupació". Considera que "els joves permeten adquirir noves competències amb la voluntat d’afavorir la posterior incorporació al mercat laboral d’una forma estable i duradora”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top