Ciutat

Xoca contra un turisme al conduir sota els efectes de l'alcohol

Un cotxe xoca contra un altre turisme al conduir sota els efectes de l'alcohol

L'avinguda de la Pau, 105 / Google Maps

Durant el pont de Tots Sants la Policia Municipal va denunciar quatre persones que conduïen sota els efectes de l'alcohol. Un d'ells, amb accident de trànsit inclòs. A les 9 del matí del dia 1 a l’avinguda de la Pau, 105, es va produir el xoc d'un turisme contra un altre vehicle estacionat al conduir sota els efectes de l'alcohol. La conductora, una dona de 19 anys, va donar positiu en alcoholèmia amb un resultat de 0,57 mg/l (la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l i per un conductor novell, 0,15 mg/l). La policia va realitzar la pertinent denúncia administrativa i es va immobilitzar el vehicle.

Publicitat

D'altra banda, a les 05:30h de la matinada a la carretera de Terrassa, 174, una unitat de policia municipal va aturar un turisme i va realitzar la prova d’alcoholèmia al conductor, un home de 24 anys, que va donar positiu amb un resultat de 0,66 mg/l.

També a les 05:09 hores, al carrer de Pau Claris, 100, es va immobilitzar el vehicle d'una dona de 32 anys que va donar positiu amb un resultat de 0,43 mg/l.  I a les 03:37 hores, al carrer de Domènech i Montaner, a l’alçada del carrer de Rovira i Virgili, un home de 53 anys conduïa amb una taxa d'alcoholèmia de 0,46 mg/l.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top