Ciutat

Condemnen l’Ajuntament a indemnitzar un policia a qui li va caure una porta a sobre

La seu de la Policia Municipal, a Can Marcet / GOOGLE MAPS

L’Ajuntament de Sabadell haurà d’indemnitzar amb 10.215 euros, més interessos i pagar els costos de la demanda d’un agent de la Policia Local que va resultar ferit en caure-li a sobre la porta del garatge de la comissaria. Així ho estableix una sentència del Jutjat Contenciós Administratiu número 16 de Barcelona.

Els fets van tenir lloc el 5 de maig de 2014, quan l’home estava entrant a l’interior de la prefectura de Can Marcet de la ciutat amb una moto de servei, i la porta va colpejar-li el cap. Com a conseqüència d’aquest accident va haver de ser atès en un centre mèdic i va estar de baixa diverses setmanes.

Després dels fets l’agent va presentar una reclamació patrimonial com a indemnització que l’Ajuntament va rebutjar pagar, per la qual cosa va decidir presentar una recurs contenciós. Ara, el Jutjat número 16 de Barcelona ha donat la raó al policia, concedint-li de manera íntegra la quantitat reclamada com a indemnització, 10.215 euros, més els interessos corresponents.

La sentència, a la qual ha tingut accés l’ACN, determina que va existir una “manca de revisió” i “inexistent manteniment previ” de la porta que va ferir l’agent durant catorze mesos. Per tot plegat, també obliga l’Ajuntament a assumir els costos del procediment judicial. Fonts municipals consultades per l’ACN han rebutjar valorar la decisió judicial.

Comentaris
To Top