Publicitat
Ciutat

Un turisme atropella dues persones al carrer Papa Pius XI

El creuament del carrer Pius XI amb el carrer Monterols / GOOGLE MAPS

La Policia Municipal informa d’un atropellament al carrer Pius XI amb el carrer Monterols, que es va produïr ahir -dimarts 6 de novembre- a les 10:35h. Les víctimes són dos vianants -una dona i un home, de 82 i 78 anys, respectivament-, que es trobaven creuant el carrer per un pas de vianants. Els dos van estar traslladats al CUAP de Sant Felix amb pronòstic lleu. Van intervenir una ambulància del SEM i una unitat de Policia Municipal.

Dos delictes més contra la seguretat vial

L’atropellament no va ser l’únic delicte contra la seguretat vial que va tenir lloc ahir. Per la nit, prop de les 21:40h, un turisme va xocar contra dos vehicles estacionats al carrer Sant Ferran amb el carrer Jacint Verdaguer. El conductor -un home de 56 anys- es va negar a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia, malgrat que -segons expliquen fonts policials- presentava “símptomes clars de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques”.

Uns minuts després, una situació similar es vivia al passeig Espronceda amb el carrer Aribau. Allà es va realitzar la prova d’ alcoholèmia al conductor d’un turisme, un home de 39 anys, amb un resultat de la primera prova de 0,75 mg/l. L’home es va negar posteriorment a continuar fent la prova d’alcoholèmia, cosa que suposa un delicte: és obligatori -recorda la Policia- que tot conductor que circuli amb un vehicle per les vies públiques ha de sotmetre’s a les proves legalment establertes.

Publicitat
Comentaris
To Top