Esports

El CN Sabadell obligat a guanyar a Santa Coloma

eLS NEDADORS BUSCARAN LA TERCERA VICTÒRIA DE LA TEMPORADA /ÓSCAR ESPINOSA

És com una final. Avui dissabte (18 h) el Club Natació Sabadell visita la pista de La Unión Santa Coloma amb la imperiosa necessitat de treure un resultat positiu si no vol despenjar-se definitivament de les primeres posicions de la Segona Divisió B. El rival dels homes de Diego Blanco és sisè amb cinc punts més que els nedadors, i arriba en dinàmica oposada a la dels sabadellencs, després d’encadenar quatre victòries en el darrer mes de competició. La nota positiva serà el retorn a la convocatòria de Dani Castro després de complir un partit de sanció.

Per altra banda, l’Escola Pia rebrà avui al pavelló del carrer de Garcilaso (18 h) la visita de l’Isur de Terrassa, cuer i únic equip que encara no coneix la victòria després de vuit jornades. Una oportunitat d’or perquè els jugadors de Borja Burgos continuïn mantenint la imbatibilitat com a locals davant el conjunt terrassenc.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top